Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

2e Plaats voor Bram in Winschoten

2e Plaats voor Bram in Winschoten
30-12-2010 |

29 december 2010 TWEEDE PLAATS VOOR BRAM BIJ DE INDOOR SUPERCROSS IN WINSCHOTEN. Bram had kopstart en kwam dus als eerste na de start de hal in rijden, helaas is hij in de eerste manche gevallen en eindigde als vierde. De tweede manche ging beter, Bram had wederom een kopstart maar moest zijn eerste positie wel afstaan aan de Nederlands Kampioen Jeroen Bussink, Jeroen kwam ten val en vloog over het podium....alle bekers stuk! maar gelukkig was hij zelf nog heel. Bram werd eerste en kwam in het eindklassement op een dik verdiende tweede plaats, hij baalde wel enorm van zijn val in de eerste manche.

Jurriën wist de halve finale te halen en deed het goed, helaas in de eerste manche van de baan gereden en zelf nog een crash gemaakt tegen de muur, tweede manche lekker gereden en ook de halve finale gehaald, na de halve finale kon hij nog mee doen met de "Last Change" voor een plek in de finale maar zag daar vanaf.

Voor Luke was moeilijk, er reden alleen hele snelle jongens mee uit Nederland maar ook uit België en Denemarken die Luke niet kon bijhouden, volgend jaar beter! Luke heeft wel lekker gereden en genoten van het meedoen en alles er omheen, het was zeer geslaagd, we zijn nog met z'n allen wezen uit eten en hebben in een hotel geslapen dus erg gezellig!

BEKIJK HIER DE FILMPJES VAN BRAM, LUKE EN JURRIËN