Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

Training in Goes

Training in Goes
07-01-2011 |

Vrijdag 7 januari, training in Goes. We kwamen aan en het eerste wat we doen is .....de baan rondlopen. We keken elkaar aan en schoten in de lach, is dit Bananasplit!!!, nee het was serieus de baan waar wij op moesten trainen.

We zijn gewoon vol goede moed gestart maar al gauw werd duidelijk dat deze baan te hoog gegrepen was voor ons 65cc rijdertjes en voor ieder ander gemiddelde rijder, voor de echte toppers, de inters was het uiteraard een superbaan.

Onze trainer Marco Stallman, deed wat kleine aanpassingen en nadat er iemand met een salto vanaf vloog ging hij rigoureus te werk. Gelukkig was Gert bij ons en die klomp op een graafmachine en nog iemand die zo'n aparaat kon besturen ging ook aan de slag, al met al een paar uur bezig geweest en tussendoor nog wat getest was de baan zo dat hij redelijk berijdbaar was voor ons.

We mochten nog met de tweede sessie meerijden omdat de baan aangepast moest worden, we hebben daar nog 2x gereden en dat was genoeg, we waren MOE, tussendoor toch aardig wat gereden en de vermoeidheid sloeg toe, Bram viel, Luke zwabberde met losse benen over de hobbels en Jurriën was ook op, tijd om naar huis te gaan! Woensdag zijn we er weer, trainen we van 16.30 - 21.00 uur. 

Hieronder de FILMPJES van de EERSTE sessie en een NADAT ze de baan hadden aangepast.