Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

Luke en Bram winnen Koninginnecross

Luke en Bram winnen Koninginnecross
01-05-2011 |

 

Zaterdag 30 april, Koninginnecross op de Belt in Hardinxveld-Giessendam, na een rustige training moest Daan beginnen bij de 50cc, Daan werd 8e in de eerste manche en 7e in de tweede manche, Daan ging weer wat harder en had veel plezier in het rijden.

Na de 50cc was het de beurt aan Luke en Bram, de 65cc hoge en lage wielen reden bij elkaar, Luke had beide manches kopstart en het was ook beide manches erg spannend omdat de 2 mannen achter Luke erg dicht bij hem in de buurt bleven en nummer 2 zat zelfs aan zijn achterwiel. Luke hield zijn koppie koel en bleef gecontroleerd zijn motor besturen, dit leidde beide manches tot een overwinning en mocht Luke de hoogste trede op het podium beklimmen. Knap gedaan hoor Luke! Een mooie beker, een bos bloemen en een geldprijs verdiend.

Bram had eerste manche een wat mindere start maar zat er de tweede manche ook goed bij. Bram heeft beide manches gewonnen met een ronde voorsprong op de nummer 2, Bram hield ook een groot aantal grote wielen achter zich wat weer een knappe prestatie was. Bram mocht ook op de hoogste trede plaats nemen en nam ook een mooie beker, een bos bloemen en een geldprijs in ontvangst.

Jurriën had de eerste manche een super start en lag meteen 3e, helaas viel hij in de eerste ronde en kwam op een dertiende plaats terecht, dat was wel even balen! Vanaf een dertiende plaats reed hij zich redelijk snel weer naar voor en eindigde op de 5e plaats deze manche. Tweede manche ook wel weer een goede start en lag zelfs een tijdje 2e, helaas een crash halverwege de wedstrijd en viel hij terug naar een 7e plaats, heeft nog wel wat plaatsen goed kunnen maken en kwam uiteindelijk als 4e over de streep. Totaal deze dag is Jurriën 4e geworden en kreeg een geldprijs mee naar huis.

Omdat de heren ook heel graag mee wilde doen aan de Koninginnecross in Bleskensgraaf waren Luke en Bram met motoren al vroegtijdig met Piet v/d Linden meegereden om zich in te schrijven en daar op tijd aan de start te verschijnen, het was een race tegen de klok maar ze hebben het gehaald! Het resultaat ......staat in het volgende nieuws item.