Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

Luke en Bram beide 1e in Arkel

Luke en Bram beide 1e in Arkel
14-05-2011 |

Vandaag is de 3e clubcross wedstrijd in Arkel verreden, Daan heeft gewoon weer super goed zijn best gedaan en persoonlijke ronde tijd verbeterd! Goed gedaan hoor Daan.

Bram had tijdens de training en eerste manche last van mechanische problemen aan zijn motor en stond diverse keren stil, als klapstuk is hij ook nog van zijn motor gereden en flink ten val gekomen, stuur kwam tussen zijn ribben en heeft dus wat last aan zijn lijf en boven been. De tweede manche stond hij er wel weer en reed hardstikke goed, zijn motor was weer gemaakt. 1e plaats in het dagklassement en ook Bram heeft zijn persoonlijke ronde tijd verbeterd.

Luke heeft super goed gereden en had echt ook sterke concurrentie, Luke had de eerste manche een wat mindere start maar in de tweede manche lag hij al snel aan kop en wist beide manches winnend af te sluiten, knap gedaan hoor Luke!

Jurriën moest met zijn klasse bijna als laatste rijden en was de baan dus al goed ingereden, vele sporen en knippen wat best lastig was, de eerste manche werd hij 5e en in de tweede manche kwam hij 2x ten val en kostte hem plaatsen en finishte als 7e, totaal in het dagklassement was een 7e plaats.