Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

Jurriën 1ste wintercup Nunspeet

Jurriën 1ste wintercup Nunspeet
20-03-2011 |

Zaterdag 19 maart was de laatste wintercross wedstrijd in Nunspeet, er was een best groot deelnemersveld in de klasse van Bram en Luke en ook bij Jurriën deden er aardag wat mee, leuke strijd dus! Bram is in de eerste ronde helaas aangereden en ten val gekomen waarbij hij zijn handje bezeerde doordat deze vast kwam te zitten in het wiel van een andere motor, ook zijn been deed zeer, met een verbeten gezicht en tranen in zijn ogen zagen wij hem de volgende ronde toch weer langskomen, Bram wist als hij in het eindklassement in de top 3 zou willen komen dat hij deze beide manches moest rijden omdat hij er al 1 vanwege pech aan de motor had moeten missen aan het begin van de wintercup. Met pijn stapte hij af na de eerste manche maar dapper ging hij de tweede manche toch rijden, hij werd vierde van de dag en 2e in het totaal eindklassement van de wintercup, super hoor Bram!

Luke had veel tegenstanders en wist dat het wederom een moeilijke klus zou worden, hij heeft heel goed gereden en mooi en ver gesprongen, Luke is in het eindklassement van de Wintercup 2010/2011 heel netjes 3e geworden en is heel blij met zijn mooie beker!

Voor Jurriën was het ook een zware dag in het mulle zand, de eerste manche heeft hij ruim een uur moeten wachten voordat ze konden starten doordat er in de manche voor hem meerdere ongelukken gebeurden. Uiteindelijk gestart en netjes gereden, niet gevallen en zo ook de tweede manche niet gevallen. Jurriën is 1ste geworden in het eindklassement van de Wintercup 2010/2011!