Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

Clubwedstrijd Arkel 26 maart

Clubwedstrijd Arkel 26 maart
26-03-2011 |

Vandaag zaterdag 26 maart, eerste clubcross wedstrijd in Arkel. Afgelopen week is de vering van Luke zijn motor aangepast en mede daardoor is Luke vandaag stukken beter gaan rijden, ook geeft Luke zelf veel meer gas en waar hij vorig seizoen nog de nummers 1 en 2 van vandaag niet bij kon houden, deed hij vandaag mee om de top! Luke heeft vandaag super hard en goed gereden. De eerste manche liet hij de kopman zelfs zijn neus even zien en nam voor enkele seconde koppositie over, Luke reed keurig door en werd 2e. Vast besloten die tweede plaats vast te houden begon hij aan de tweede manche, lang lag hij wederom 2e en niet ver van de nummer 1 vandaan, helaas viel Luke 2x en moest het de tweede manche doen met een 3 plaats, dit leverde hem in het totaal klassement een 3e plaats op waar hij eigenlijk wel van baalde, met snelste ronde tijd van 1.01 minuut heeft hij ruim 7 seconde sneller gereden dan vorig seizoen. Knap gedaan Luke!

Bram had geen moeite vandaag en geen uitdagende concurrentie wat hij wel erg jammer vond, hij werd beide manches 1e.

Jurriën kreeg het ook vandaag weer niet kado, de eerste manche had hij een goede start en ging als 2e de eerste bocht in, deze tweede plaats bleef hij heel de manche rijden tot de eindstreep. De tweede manche had hij het moeilijker en lukte het niet om in de top 3 te eindigen en werd vierde, in het dagklassement eindigde Jurriën op een verdiende 3e plaats.

Daan reed vandaag weer lekker rond en werd 3e. Daan gaat steeds meer vooruit en rijdt telkens weer wat harder, goed hoor Daan!