Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

Bram wint West-Brabant cup Almkerk

Bram wint West-Brabant cup Almkerk
08-05-2011 |

Zaterdag 7 mei werd er in Almkerk gereden voor de West-Brabant Cup, Daan mocht als eerste van start en reed lekker zijn ronden, niet gevallen. Daan is 9e geworden.

Bij Jurriën waren er veel rijders in zijn klasse en moesten er zelfs vanaf de tweede rij starten, gelukkig trok Jurriën een laag nummer voor de eerste manche en kon gewoon op de eerste rij starten, deze eerste manche werd hij 7e en mocht dus de tweede manche ook op de eerste rij starten, beide manches een redelijke start en in de tweede manche is hij in de laatste ronde gevallen doordat hij een lekke voorband had en moest het doen met een 10e plaats, totaal deze dag een nette 8e plaats.

Luke en Bram reden tegelijk en Bram had een super start, kwam als derde van de grote en kleine wielen door de eerste bocht en wist dit lang vast te houden, na een aantal ronden moest hij toch wat grote wielen voor laten gaan maar deed dat keurig, heeft ook zijn broer Luke keurig laten passeren zodat hij na een slechte start nog wat goed kon maken. Helaas had Luke zijn dag niet en werd in de eerste manche 6e. Bram werd deze manche 1e met een voorsprong van ruim 44 seconden op de nummer 2. De tweede manche had Luke weer een slechte start en moest weer in de achtervolging wat niet lekker ging, hij werd deze manche 7e en moest het in het dagklassement doen met een voor hem teleurstellende 6e plaats, toch Luke heb je je best gedaan en netjes gereden. Bram zat er weer goed bij met de start maar lag wel op een tweede plaats bij de kleine wielen, na de eerste ronde passerde hij de nummer 1 en lag aan kop, nu moest Bram volhouden en geen fouten maken, helaas 2 ronden voor het einde viel hij doordat hij tegen een band aan reed en werd deze manche 2e maar in het dagklassement bleef hij op de 1e plaats staan en ging met een mooie beker naar huis en een bos bloemen!