Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

Bram wint ook tweede DMX wedstrijd

Bram wint ook tweede DMX wedstrijd
09-04-2011 |

Bram wint vandaag 9 april ook de tweede DMX wedstrijd, Bram had beide manches een goede start en pakte meteen de koppositie bij de 65cc kleine wielen, Bram liep snel uit en had ruime voorsprong op de tweede man en dit wist hij beide manches ook goed vast te houden. Bram reed zelfs zo goed dat hij beide keren ook veel grote wielen achter zich hield en ging met een mooie beker en een bosbloemen naar huis, knap gedaan hoor Bram!

Luke crasht flink 1e manche en wint 2e manche........... In de vierde ronde van de eerste manche ging het goed mis, Luke had een goede start en kwam na de eerste ronde als derde door de bocht, Luke was zeer gedreven en reed al snel op een tweede plaats op jacht naar de koppositie, vlak achter de nummer 1 kwam hij met een noodgang door de bocht, net na de bocht was het wat nat van het sproeien en Luke ging overdwars, begon te zwabberen, gaf te veel gas bij en de achterkant van zijn motor zwiepte omhoog waardoor Luke gelanceerd werd en met zijn hoofd tegen een paal knalde, tegen de reclame borden klapte en met een harde dreun op de grond belandde. Luke kreeg even geen lucht en werd met veel pijn door de EHBO van de baan gehaald. Ze wilde Luke onderzoeken op de tafel waar hij kreunend op lag, ineens ging Luke overeind zitten en zei "Pa pak me motor ik moet verder" Luke strompelde redelijk snel naar zijn motor en reed de manche uit, finishte als laatste. Hij had besloten niet te starten met de 2e manche, vlak ervoor ging hij zich toch omkleden en naar de start, enigzinds wat trillend en onzeker, toen we hem vroegen of hij het zeker wilde keek hij ons aan en zei "Ja en ik wil winnen" .....rustig aan Luke! Luke had een goede start en reed heel zelfverzekerd de 2e manche, hij pakte de eerste plaats en liep flink uit op de tweede man, kwam als 1e over de finish en had een voorsprong van ruim 13 seconde op de nummer 2!! Luke had ook beide manches de snelste ronde tijd neergezet. Luke wat ben jij een bikkel en wat een doorzettingsvermogen! Klasse jongen! met een laatste plaats en een 1e plaats toch nog een 4e plaats in het dagklassement.

Jurriën 5e in het dagklassement. Er was een sterk deelnemersveld in de Veteranen klasse, tot de finish bleef het spannend. Beide manches een redelijk goede start en helaas 1x gevallen in de eerste manche dat was jammer en kostte hem zeker 1 of 2 plaatsen.

Daan reed netjes zijn rondjes en had veel plezier in het rijden, Daan is 7e geworden.