Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

Bram 1e bij eerste DMX wedstrijd

Bram 1e bij eerste DMX wedstrijd
27-02-2011 |

Zaterdag 26 februari eerste DMX wedstrijd van dit seizoen in Arkel, lang was het donker boven Arkel maar het bleef droog bij de 50cc. Daan reed voor het eerst mee op deze grote baan en vond het allemaal wel spannend. Daan deed het hardstikke goed, reed goed door het zand, had zijn voetjes keurig op de stepjes en haalde als 10e de finish.

Wanneer het starthek viel van de eerste manche bij de 65cc viel ook meteen de eerste regen. Ondanks dat het flink begon door te regenen hielden Luke en Bram zich goed staande, Luke had de gashendel weer gevonden en ging als een speer, maakte mooie sprongen en eindigde op een 5e plaats in een deelnemersveld van 22 rijders grote en kleine wielen door elkaar.

Bram had weer een bliksemstart en zat in de kopgroep, reed zelfverzekerd en zijn eigen lijnen, niet gevallen en eindigde op een mooie dik verdiende 1e plaats.

Jurriën had een goede start en ging als vierde door de bocht, reed de na 1 ronde nog steeds op de vierde plaats, halverwege de tweede ronde viel hij waardoor hij terugzakte naar een zesde plaats. Jurriën gaf niet op en zette de achtervolging in en had al gauw zijn vierde plaats terug en pakte in de laatste rond keurig de derde plaats.

 

Helaas doordat het hard door bleef regenen werd door de organisatie besloten dat de 2e manche werd afgelast en werden de bekers uitgedeeld n.a.v. de eerste Manche. Het was een succesvolle eerste manche voor alle 4 de rijders, alle 4 waren ze dan ook dik tevreden over hoe ze de wedstrijd hadden gereden.