Logo
Adres 6
1234 AA
Tel. 0184-000000
Fax. 0184-000000
Email: info@addvision.nl

3e Training Goes

3e Training Goes
13-01-2011 |

Woensdag 12 januari, 3e traininsdag o.l.v. Rinus van de Ven. Hebben we weer wat geleerd? Absoluut. Voor Jurriën was het meest succesvol, waar hij niet durfde te springen, heeft hij gesprongen en dat gaf een enorme kik! Stralend kwam hij van de motor af. De eerste 2 sessies gingen hardstikke goed, de derde en vierde sessie deed hij wat rustig aan.

Luke reed weer lekker, heeft nog wat meer dubbels gesprongen, sprong de tafel helemaal en heeft er goed de gang in zitten. Luke heeft weer enorm genoten en vond het leuk om van Rinus van de Ven les te krijgen.

Voor Bram blijft deze moeilijke baan toch iets lastig, er zitten flinke geulen in en dat is voor zijn 65cc met kleine wieltjes best lastig, toch een groot gedeelte van de tafel gesprongen in de eerste sessie, in de tweede sessie nog een nieuwe dubbel, in de derde sessie werden de geulen te veel voor hem maar reed lekker door. In de vierde sessie werd de start geoefend, Bram trok hem flink open, liet zijn koppeling te snel los en vloog achterover van zijn motor af, gevolgen waren een scheurtje in zijn tong, pijnlijke kin en zijn tand uit zijn mond (gelukkig een melk tand).

Vrijdag beginnen de wedstrijden, Luke en Bram hopen dat ze op tijd zijn omdat ze eerst naar school moeten en dan hebben ze een uur en 10 minuten om op tijd in Goes te zijn,.........of ze dit gaan redden is nog maar de vraag!